VEELGESTELDE VRAGEN

 

Is het zilver nikkel en loodvrij?

 

Ja, onze 925 sterling zilveren sieraden voldoen aan de Nederlandse, internationale, Europese en Amerikaanse wetgeving met betrekking tot lood, nikkel en zwaar metaal. Onze producten worden regelmatig getest om de naleving van deze wetten te garanderen.

 

Aan welke tenen draag je teenringen?

 

De teenringen bij zilverenteenringen.nl zijn verstelbaar door de opening aan de onder- of bovenzijde, je kunt ze dragen aan welke teen jij maar wilt. Meestal kiest men voor de wijs-, middel- of ringteen of een teenring voor alle drie!

 

Ik heb dikke of dunne tenen, welke teenring is voor mij geschikt?

Gemiddeld zijn onze teenringen maat 14 tot 15, vergelijkbaar met ringmaten, en altijd verstelbaar. Echter hebben we modellen die smaller of breder vallen. Mocht je twijfelen of advies willen welke teenringen geschikt voor je zijn qua maat neem dan contact met ons op en we helpen je verder.

 

Binnen hoeveel dagen kan ik mijn aankoop omruilen of retourneren? 

Je hebt altijd een zichttermijn van 14 dagen, je kunt binnen dit termijn zonder opgaaf van reden je aankoop annuleren, retourneren of omruilen mits ze ongedragen zijn, dit uit hygiëne oogpunt. 

 

Hoe kan ik een teenring het beste omdoen?

Als je de teenring voor het eerst omdoet is het belangrijk dat je de teenring met beleid openbuigt, doe dit niet te ver want dan kan een breekpunt aan de bovenzijde ontstaan. Schuif de teenring over de teen en druk deze op de gewenste maat naar elkaar toe, geniet daarna van je stralende voeten!

 

Draag je een teenring alleen in de zomer?

Uiteraard denk je aan de zomermaanden. Maar, hoe zul jij stralen met open hoge hak schoenen tijdens een leuk feestje. Of die fijne najaarsvakantie naar de zon? Ook dan is de teenring onmisbaar… tenminste als je al je accessoires tot in de puntjes wilt af stylen. Teenringen staan ook sexy en zorgen voor extra aantrekkingskracht, oh la la! Kortom de teenring is en all year round musthave! 

 

 

 

 

zilverenteenringen.nl | silvertoerings.eu

www.zilverenteenringen.nl | www.silvertoerings.eu is a part of SuChi International in The Netherlands

www.suchi.nl 

info@zilverenteenringen.nl

Hekelingenstraat 22

2729 BK  Zoetermeer

The Netherlands

Worldwide Shipping